Izvještaj iz JRR-a 08.04.2020.g.

Jedinstveni registar računa: broj aktivnih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 87240, broj blokiranih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 45317 i broj ugašenih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 67629.

Registracija

Agencija za posredničke, informatičke i finansijske usluge danas je predstavila nove proizvode i usluge koje koje će njihovim korisnicima uveliko pomoći pri planiranju i procjenjivanju mogućnosti ali i prijetnji i rizika u poslovanju.
Prezentaciji/panel diskusiji „Kako poboljšati poslovne mogućnosti“  su pored ministra privrede i preduzetništva Vjekoslava Petričevića, prisustvovali predstavnici ministarstava finansija i energetike i rudarstva, bankarskog i sektora osiguranja, predstavnici poslodavaca, javnih preduzeća, lokalnih zajednica.... 
 
APIF je promovisao novi , poboljšani izvještaj o bonitetu sa preciznošću predviđanja ponašanja poslovnih subjekata od 98%. Novost  je i portal putem kojega će korisnici usluga moći na jednostavniji način doći do izvještaja, koji će im sada biti dostupni i on lajn. 
Kroz panel diskusiju se došlo do zajedničkog zaključka da smo upućeni jedni na druge. Da je cilj i primarni zadatak APIF-a kreiranje visokokvalitetnih prozivoda i usluga  za kreiranje izvještaja, koji povećavaju povjerenje investitora, kreditora, čime se stvara povoljan ambijent za investicionu i privrednu aktivnost uopšte.
 
 

OnlinePodrška