Izvještaj iz JRR-a 09.07.2020.g.

Jedinstveni registar računa: broj aktivnih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 88031, broj blokiranih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 45178 i broj ugašenih žiro računa poslovnih subjekata u RS je 69240.

Registracija

U banjalučkom naselju Borik danas su otvorene nove kancelarije Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge /APIF/ u kojima će privredni subjekti moći brže da koriste usluge ove agencije.
 
Gradonačelnik Igor Radojičić i direktorica APIF-a Jelena Ćetković, koji su svečano otvorili novi prostor, istakli su da ovo mnogo znači za privrednike jer će lakše moći da obave svoje obaveze.
-Ovo je još jedan korak da naši građani na više lokacija imaju mogućnost da obave različite poslove – kazao je gradonačelnik Radojičić.
 
Direktorica APIF-a Jelena Ćetković je istakla kako je za privrednike značajno da od danas rade dvije lokacije u Banjoj Luci.
-Ovdje u blizini se nalazi i Prijemna kancelarija Gradske uprave i kancelarije Pošte tako da naši korisnici neće morati trošiti puno vremena na odlaske do drugih institucija kao što je to slučaj do sada- kazala je ona.
 
Kancelarija se nalazi na adresi Bulevara vojvode Živojina Mišića br. 27.
Brojevi telefona 051/498-202 i 051/498-201.

Aktuelno

OnlinePodrška