Извјештај из ЈРР-a 21.10.2020.

Јединствени регистар рачуна: број активних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 87514, број блокираних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 45635 угашених жиро рачуна пословних субјеката у РС је 72433.

Регистрација

Агенција за посредничке, информатичке и финансијске услуге (АПИФ)  као друштвено одговорна агенција из властитих средстава уплатила је на рачуне Фонда Солидарности  Републике Српске 15.000,00 конвертибилних марака као подршку спречавању ширења корона вируса и ублажавању посљедица изазваних тренутном епидемиолошком ситуацијом.
 
Директор АПИФа Јелена Ћетковић посебно наглашава  да су неизмјерно захвални нашим здравственим радницима на храбрости и пожртвованости коју сваки дан показују.
 
Њихова посвећеност послу и енергија коју улажу да грађани сада када је најпотребније добију сву неопходну помоћ посебан је мотив свима нама да поштујемо препоруке надлежних институција, али и да конкретно допринесемо санирању ситуације коју свакодневно изазива корона вирус.
 
Из тог разлога хтјели смо да овај дио средстава који смо издвојили буде мали допринос свему  што је  до сада урађено, а уједно да будемо примјер другима, да издвајајући средства у ове намјене што прије санирамо све последице изазване корона вирусом и из ове кризе изађемо као побједници.

Актуелно

ОнлинеПодршка