Извјештај из ЈРР-a 07.08.2020.

Јединствени регистар рачуна: број активних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 88152, број блокираних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 45188 угашених жиро рачуна пословних субјеката у РС је 69801.

Регистрација

Агенција за посредничке, информатичке и финансијске услуге (АПИФ)  као друштвено одговорна агенција која послује на територији цијеле Републике Српске водећи рачуна о својим запосленима а све у складу са препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске  предузела је мјере опреза и заштите својих запослених.
 
Прерасподјелом радног времена и радника те обавезну дезифенкцију радних просторија и обавезног ношења заштитиних маски и рукавица успјели смо да на вријеме завршимо све послове непоходне за функционисање осталих Институција Републике Српске  пре свега које су везане за податке и услуге АПИФа. Наравно у свој овој ситуацији мислили смо и на наше бивше радне колеге коју су отишли у пензију те смо и њих обрадовали пакетима помоћи. 
 
Уз све ове мјере успјели смо да наше раднике заштитимо од корона вируса а самим тим одржимо и континуитет у пословању.  
Захваљући преданом раду и запосленим у АПИФу за вријеме ове пандемије успјели смо да завршимо нову услугу која ће АПИФ  и податке које водимо у нашим Регистрима представити на европском тржишту. 
 
Нове услуга корисницима ће бити доступна почетком Маја 2020. године.

Актуелно

ОнлинеПодршка