Извјештај из ЈРР-a 08.04.2020.

Јединствени регистар рачуна: број активних жиро рачуна пословних субјеката у РС је A 87240, број блокираних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 45317 угашених жиро рачуна пословних субјеката у РС је 67629.

Регистрација

Директор Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге Јелена Ћетковић данас је потписала Анеx споразума о приступању ове агенције Регионалном порталу привредних регистара Југоисточне Европе (BIFIDEX).
 
 
На тај начин АПИФ добија још једну потврду квалитета рада, поузданости као и константног развоја и унапређења услуга јер је међу првим регистрима који постају дио овог веома значајног пројекта.
Уз АПИФ данас је приступ порталу потписао и Централни регистар привредних субјеката Црне Горе.
 
АПИФ је уз велику подршку Министарства привреде и предузетништва данас био домаћин и представницима регистара из Словеније, Хрватске, Србије те Македоније.
Са Централним регистром Републике Сјеверне Македоније који је представљала директор Марија Бошковска Јанковски потписан је Меморандум о сарадњи у циљу даљег унапређења блиских односа, као и размјене искустава, података и информација како би се створиле боље услуге за пословне заједнице обје земље.
 

Актуелно

ОнлинеПодршка