Извјештај из ЈРР-a 08.04.2020.

Јединствени регистар рачуна: број активних жиро рачуна пословних субјеката у РС је A 87240, број блокираних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 45317 угашених жиро рачуна пословних субјеката у РС је 67629.

Регистрација

Агенција за посредничке, информатичке и финансијске услуге данас је представила нове производе и услуге које које ће њиховим корисницима увелико помоћи при планирању и процјењивању могућности али и пријетњи и ризика у пословању.

Презентацији/панел дискусији „Како побољшати пословне могућности“  су поред министра привреде и предузетништва Вјекослава Петричевића, присуствовали представници министарстава финансија и енергетике и рударства, банкарског и сектора осигурања, представници послодаваца, јавних предузећа, локалних заједница....

АПИФ је промовисао нови , побољшани извјештај о бонитету са прецизношћу предвиђања понашања пословних субјеката од 98%. Новост  је и портал путем којега ће корисници услуга моћи на једноставнији начин доћи до извјештаја, који ће им сада бити доступни и он лајн.

Кроз панел дискусију се дошло до заједничког закључка да смо упућени једни на друге. Да је циљ и примарни задатак АПИФ-а креирање висококвалитетних прозивода и услуга  за креирање извјештаја, који повећавају повјерење инвеститора, кредитора, чиме се ствара повољан амбијент за инвестициону и привредну активност уопште.

 

Актуелно

ОнлинеПодршка