Извјештај из ЈРР-a 08.04.2020.

Јединствени регистар рачуна: број активних жиро рачуна пословних субјеката у РС је A 87240, број блокираних жиро рачуна пословних субјеката у РС је 45317 угашених жиро рачуна пословних субјеката у РС је 67629.

Регистрација

           У бањалучком насељу Борик данас су отворене нове канцеларије Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге /АПИФ/ у којима ће привредни субјекти моћи брже да користе услуге ове агенције.
 
Градоначелник Игор Радојичић и директорица АПИФ-а Јелена Ћетковић, који су свечано отворили нови простор, истакли су да ово много значи за привреднике јер ће лакше моћи да обаве своје обавезе.
-Ово је још један корак да наши грађани на више локација имају могућност да обаве различите послове – казао је градоначелник Радојичић.
 
Директорица АПИФ-а Јелена Ћетковић је истакла како је за привреднике значајно да од данас раде двије локације у Бањој Луци.
-Овдје у близини се налази и Пријемна канцеларија Градске управе и канцеларије Поште тако да наши корисници неће морати трошити пуно времена на одласке до других институција као што је то случај до сада- казала је она.
 
Канцеларија се налази на адреси Булеварa војводе Живојина Мишића бр. 27.
Бројеви телeфона 051/498-202 и 051/498-201
 

Актуелно

ОнлинеПодршка